DAGBOK

2009

  

2008       2007

 

 

 

Mandag 25. mai 09

 

Da er første utstilling 2009 over. Og hvilken start....CK, CERT og BIM på lille Pie. Vi hadde en kjempeflott tur til Ålesund.

I vår nye bobil gikk turen som en lek. Enkelt å ta med huset når man reiser :-)

Koselig var det også å tilbringe kvelden sammen med gode venner.

Vi gleder oss allerede til neste tur som blir Drammen.

Dessuten fikk jeg den ære å stille Marco i gruppefinalen. En drøm av en hund å stille. Han kan jobben sin den gutten. Plassering ble det også... 3. BIG. Ikke værst det.

 

 

Søndag 03. mai 09

 

Nå er det sikkert flere som lurer på hvordan rally-lydigheten til Tarzan og Lp1 for Thyra gikk.

Jo det ble en gedigen skuffelse....... rally'n ble avlyst pga for lite påmelding :-(

Skuffelsen ble MEGET stor. Dette hadde vi gledet oss til såååååå lenge. Men, men det går vel flere tog. Det ble ikke til at vi entret Selbu, så derfor ingen LP1 heller.

 

 

Fredag 27. mars 09

 

I dag har Tarzan bursdag. :-) Tenk at go'gutten te mor har blitt 4 år. Tiden går så alt for fort. Gratulere med dagen Tarzan. Du skal få noe riktig godt til mor i dag. :-)

Tarzan trener mye rally-lydighet for tiden, og har faktisk tenkt å delta på stevne 1. mai helga.

Det blir spennende. :-)

 

 

Mandag 16.feb.09

 

Da har dagen kommet.... Zhara har fått valper og Pie har blitt storesøster. Hele 9, fordelt på 6 gutter og 3 jenter. Gratulere til alle i Selbu. Jeg vet at Zhara-mora, Bente og Randi har gjort en fantastisk jobb i natt. :-) Håper de vokser opp og blir like flotte storpudler som sine søsken og sine foreldre. Jeg kan iallefall trygt anbefale valper fra dette kullet. Vet de vil få en kjempefin start på sine liv. :-)

 

Ellers har vi bare det flotte vinterværet om dagen. Snø, sol som varmer, og det begynner å bli riktig så lange dager. Vi koser oss ut i snøen. Se bilder.

 

 

Onsdag 11.feb.09

 

Lenge siden det er skrevet i dagboken. Vinteren er en stille tid. Vi har jo våre turer og treningsstunder som vanlig. Lite med fotografering blir det også. Svarte pudler i dårlig lys blir ikke no' bra.

Ellers sitter vi og venter telefon fra Selbu. Der ventes det valper. MANGE valper. Det blir Pie sine søsken. SPENNENDE. Men det blir nok ingen som blir så flott som jenta te' mor nei.

 

 

TILBAKE