DAGBOK

2007

  

2009       2008

 

 

Tirsdag 27.november

Nå har Pie bodd hos oss i litt over 3 uker. Hun er ei riktig trivelig dame å bli kjent med. Hun er full av liv og nyskjerrighet.

Hun har blitt godt tatt imot av Thyra og Tarzan. Thyra har nok vist hvem som er sjefen samtidig som hun steller og passer på den lille. Tarzan har litt større problemer med å sette seg i respekt. Han prøver stadig å lære seg å knurre, men det kommer bare noen rare lyder som Pie IKKE forstår. Hun tar det som en selvfølge at hun skal låne kosen (sutteteppe) til Tarzan.  Da står han bare der og ser på henne til hun er ferdig. Han er så snill den gutten.

Pie har fått bli med på hundetrening et par ganger. Der koser hun seg sammen med andre firbeinte både voksne og valper. Litt trening har det også blitt og hun er så flink og arbeidsvillig.

Vi har også vært en tur på utstilling i Orkanger. Der fikk Pie treffe igjen bror Oskar, Bente og Robert. Det var gjensynsglede kan man si. Hun fikk også hilse på pappa Karadas og Tove, og "oldemor Vinstra" med familie. Koselig. Håper det ikke blir så lenge til vi møtes igjen.

Siden Pie kom til oss har det vært MYE drittvær. Likevel er hun så godt som husren allerede. Så flink å si fra når hun vil ut. Det blir jo noen ganger i løpet av en dag, men det må vi ta med. Hun bryr seg i allefall IKKE om det er dårlig vær. Forrige dag hadde vi storm med sluddbyger og halg. Det må sies at "mor" hadde problemer med å stå på føttene, men lille Pie kosa og lekte seg som om dette var helt vanlig. TØFFING. :-)

 

 

Tirsdag 23.oktober

For ca 2 uker siden var vi på hyttetur til Sokndalen. Vi ble bedt med av Randi og Arve. Dette skulle vise seg å være STEDET på jord. En hel helg uten vann, strøm og telefon.

Vi ankom fredagskveld og fikk mottakelse av Randi`s tante og onkel. Riktig så trivelige folk. Tent opp i hytta hadde de også, så der var det godt og varmt.

Selve hytta var inngjerdet, så dette skulle bli et eldorado for våre firbeinte venner. Ikke mindre enn 6 stk og 7 stk 2-beinte. 2stk puddel, 2stk dachs og 2stk berner. Alder fra 5 mnd til 4 1/2år. 4 voksne og 3 barn. Må bare si at vi kosa oss med mye god mat og hadde ei uforglemmelig helg. Pssst: håper vi får komme tilbake en gang. 

 

 

 Torsdag 18. oktober

Endelig blir det oppdatering på siden. Det blir nok en del nye bilder etterhvert.

Siste helga i august ble det igjen utstilling på Thyra. I utgangspunktet var det knapt med pels hist og her (ørene) etter mor sine mange eksperimenter det siste året. Men vi møtte med godt mot og så fram til å treffe kjente og få se mange fine voffser. For Thyra sin del ble det en 1. premie på lørdag, noe vi var godt fornøyd med. På søndag ble det en 2. premie. Rart hvordan ørene krymper over natten. Men vi hadde en kjempefin tur og som sagt er det alltid koselig å treffe gamle kjente.

Vi har kjøpt oss nytt kamera. Sony speilrefleks. Håper det blir noen blinkskudd etterhvert som vi lærer å bruke det. Har prøvd å få til noen høstbilder.

Siste helga i sept var vi på valpeshow på Leangen. Vi måtte jo følge noen av de flotte valpene i hundeklubben og heie de frem i ringen. For både Chili og Clabbe ble det BIR valp. Vi var også så heldige å treffe igjen Elisabeth og Maja fra Kattem.  Dette var Maja`s første utstilling og hun ble også BIR-valp. Så traff vi også Piero - sønn av Marwin (Dajmen`s Easy Player). Å du for en herlig valp. Se i albumet 2007

 

 

Fredag 17.august

Nå skal vi endelig komme igang igjen etter sommerferien og noen riktig late dager. Har vært på byvandring de siste to torsdagene og det var veldig trivelig å treffe igjen GODE hundevenner. Så nå håper vi at riktig mange vil møte opp på treninga som starter opp på søndag.

Ellers så har vi hatt besøk av Cizzi og Clabbe, Thea og Randi og Arve. Det var artig å treffe de to bamsene og kose litt med dem. Det ble griseører på alle fir-beinte og is på de to-beinte. Thyra fikk være med å male litt tidligere på dagen. Noen bilder følger.

 

 

Onsdag 8.august

Lenge siden forrige oppdatering. Tiden går så utrolig fort og mye skjer.

Vi har ferie for øyeblikket, og det er DEILIG!!!!

I hundeklubben har vi også ferie. Vi avsluttet med en kjempetrivelig grillfest med konkurranser og mye moro. Denne gangen ble det Tarzan som dro hjem noen fine fór-premier. Gutten kom på 2.plass i sprinten, bare slått av gordonsetteren Falco. Han fikk også premie i lydighet. Flink den gutten. Thyra var heller lunken den dagen og var mere opptatt av grillen enn konkurranser.

Vi har også hatt besøk av Chili og Lilli. Chili begynner å bli stor jente så en dra-kamp med Tarzan er gøy.

Ellers har vi vært på besøk hos Prima Donna og Chili på Gangåsvatnet i helga. Det var riktig så koselig. Gutta fikk en tur i elva og vi fikk plukket litt blåbær. Thyra og Tarzan er noen gode plukkere, men utbytte blir det ikke av den plukkinga. Men du så godt det er med blåbær!

 

 

Mandag 9. juli

Tarzan og jeg har vært på hundetrening. Tydelig at de fleste har tatt sommerferie...... eller er det for varmt. Vi håper det siste er sant. I går var det Ingunn og Anton + oss, forrige søndag var det Ingunn og Anton + Thyra og meg. Riktig koselig hadde vi det. Thyra og Anton testet nesen med godbitsøk. Thyra ville ikke la Anton komme for nær. Han er for stor synes hun. Derimot Tarzan og Anton har det kjempeartig. Løpe, løpe og atter løpe. Tarzan først med Anton i hælene. God trening det i båndtvangtida. Etterpå ble det vafler på ALLE.

 

 

Søndag 24. juni

I går var Tarzan og mor på NKK-utstilling i Trondheim. Tarzan var sååå flink og rolig hele dagen. Ikke no problem å ha med den gutten nei. Vi fikk treffe så mange hyggelige puddeleiere så det var  trivelig. Det var mange fine hunder å se på. (Så utrolig mye man får med seg når man ikke stiller hund selv.) Vi vil gratulere alle sammen med flotte resultater og så håper vi at det ikke blir så lenge til neste gang vi treffes.

Ellers så har da atter en gang Thyra fått ny friss. Egentlig verken fugl eller fisk. (Skylder hår på ørene.) Sånn går det når mor skal prøve seg på alt.

 

 

Mandag 28. mai

Lørdag kom lille Chili til Frøya og Hamarvika. I dag fikk besøk av henne og Lillian. Hun virker å være ei meget trygg og fornøyd liten dame. Så SØT.

Tarzan syntes hun var litt skummel så han spratt unna bare det kom et lite kny. Thyra var mer sikker og skulle gjerne vaska disse små ørene også. Tror visst hun er mor til alle slike små.

Chili lekte litt,og så kom John Blund i løpet av et sekund virka det som.

Må bare si at jeg har forbeholdt meg retten til å bli fostermor...!?

 

 

Søndag 13. mai

Her har det jaggu vært travle tider.

Thyra har hatt bursdag. ( 3. mai) Den feira vi med byvandring med gode venner.

Helga 5. og 6. mai arrangerte hundeklubben blodspor og feltsøk aktivitet her på Uttian. Vi hadde noen fine dager med mye ny lærdom for 2- og firbeinte. En riktig så vellykket helg. Lørdag var det 15 hunder som fikk prøve seg på blodspor. Søndag var det 13 hunder som fikk lære feltsøk. Kjempespennende for ALLE. Se bilder. 

Denne helga har hundeklubben deltatt på stand på Frøyadagan. Tarzan har vært med begge dagene og vært en flott representant for klubben. Det har også andre hunder vært. (og eiere). Mira sto knallbra i mål og bidro til en bra slump i klubbkassa sammen med vaffelsteking. Flere bilder kommer

 

 

Søndag 8. april

Skulle visst ikke vært så kjepphøy med den derre våren i forrige dagbokreferat!!!!

I morges lå det ca. 10 cm nysnø på marka. Men endelig kom påskeværet vi har drømt om. Etterhvert en strålende fin vårdag. Ut på grilltur. Pølsa holdt jo nesten på og bli sur i kjøleskapet. (Det har dessverre ikke vært mye til utevær i  påskeuka.) Ned til fjæra, med fiskestang, ved og pølse. En flott tur der både to- og firbeinte kosa seg. Se bilder

 

 

Tirsdag 27. mars

TARZAN HAR BURSDAG. Tenk at gutten har rukket å bli 2 år!?!?

Hvor har tiden blitt av?                                                                                                    

Det ble ikke noe kake. Tarzan bli bare "rar" i magen av slikt tull.

 Nei,vi tar heller en Smachos.

Dessuten har vi vært ute i hele dag. FIN VÅR på Frøya. Så må alle som vil ha snø bare oppsøke den. IKKE vi.

 

TILBAKE